Nettiajanvaraus
käytössäsi ympäri vuorokauden.

Parturi-kampaamo
09 323 3349
Dea ja Nina

Kauneushoitola
040 845 3890 Nana

Hieroja
045 1236 289 Tea
0400 550 410 Henrik

Meiltä saat myös saajaansa ilahduttavat lahjakortit!

Ripsipidennykset

Ripsipidenyksillä saat korostetut silmät niin arkeen kuin juhlaankin. Ripsipidennyksistä voi tehdä toiveidesi mukaan hyvin luonnolliset lyhyemmillä ja ohuemmilla kuiduilla tai dramaattisemmat pidemmillä ja paksummilla kuiduilla.

Voit ottaa ripsipidennykset kertaluontoisesti esim. juhliin tai kesäloman ajaksi tai sitten pidemmäksi ajaksi, jolloin niiden kauniina pysyminen vaatii huoltoa n.3-4 viikon välein.

Ripsipidennyksien ideana on, että jokaisen asiakkaan omaan ripseen liimataan yksi kuitu. Useimmiten niin, että silmän sisänurkkaan tulee lyhyempiä kuituja ja keskelle tai ulkonurkkaan päin kuidut pitenevät tasaisesti. Kuitujen pituudessa ja paksuudessa otetaan huomioon asiakkaan silmän muoto ja asiakkaan toiveet.

Kuidut pysyvät ripsissä käytännössä niin kauan, kunnes oma ripsi tippuu pois ja samalla kuitu tippuu ripsen mukana. Näin ollen ripsipidennykset harvenevat luonnollisesti ja omat ripset kasvavat uudelleen luonnollisesti takaisin. Yksittäiset kuidut saattavat pysyä jopa 8 viikkoa tai pidempäänkin, mutta siistin kokonaisuuden vuoksi pidennysten huoltoa suositellaan 3-4 viikon välein.

Ripsipidennyksiä ei saa koskaan nyppiä tai repiä. Kun haluat poistaa ripsipidennykset, tule hoitolaan ja poistan ne turvallisesti poistotuotteella. Toinen vaihtoehto on antaa kuitujen pudota omaa tahtiaan pois pikkuhiljaa.

KOHTIHOITO

Ripsipidennysten hoitoon liittyy muutamia asioita, joilla pystyt itse vaikuttamaan ripsien pysyvyyteen ja siisteyteen: